Kontakta oss
Kontakta oss

Terminaloperativsystem

Navis terminaloperativsystem används av över 200 terminaloperatörer världen över och är den optimala planerings- och hanteringslösningen för terminaler av alla storlekar. Systemet förstärker din containerterminals effektivitet och stöder framtida tillväxt, samtidigt som det minskar dina fasta kostnader och fokuserar på att leverera bästa möjliga service till dina kunder.

En helhetsbild av terminalhantering 

Rätt operativsystem för containerhantering (TOS) kan ge terminalen långsiktig framgång genom effektiv, anpassningsbar, kostnadseffektiv och skalbar drift. I vår föränderliga värld behöver terminaloperatörer ett hanteringssystem som förstärker containerterminalens effektivitet och stöder framtida tillväxt, samtidigt som det reducerar fasta kostnader och bibehåller kundfokus.

Inga andra operativsystem för containerterminaler kan matcha Navis unika kapacitet för koordinering och optimering av planering, samt hantering av containrars och utrustnings rörelser i en komplex miljö. Med över 24 års erfarenhet av hundratals implementeringar världen över ger vår löpande utveckling av operativsystem och optimeringsmoduler terminaloperatörerna den flexibilitet man behöver för att hantera branschens förändringar.