Kontakta oss

Kalmar-lösningar för intermodala terminaler.

Är du på rätt spår till framgång?

Kalmar kan hjälpa dig att hitta rätt lösning för din intermodala verksamhet för att maximera din kapacitet och genomströmning, vilket främjar intelligentare och miljöeffektivare lasthantering.  Vi kan göra detta genom att tillhandahålla en beprövad öppen automatiseringsplattform, störst utbud av all elektronisk utrustning och allt det stöd du kan behöva – var som helst, när som helst.

På rätt spår för intelligent lasthantering.

 

  • Kalmar erbjuder en automatiseringsplattform med en uppsättning öppna gränssnitt som gör att du kan skapa ett fullständigt automatiseringssystem som enkelt kan integreras med ditt TOS. Från fjärrstyrd till helt automatisk verksamhet – Kalmar kan hjälpa dig skapa en automatiseringsplattform som kan anpassas och växa med din verksamhet.

  • För att maximera ditt terminalutrymme kan Kalmar Terminal Design Services bedöma din nuvarande terminaldesign och arbeta med dig för att bestämma hur den kan optimeras för att öka din kapacitet och genomströmning.

 

På rätt spår för miljöeffektivare lasthantering.

 

  • Kalmar erbjuder ett omfattande sortiment av elektrisk utrustning med nollutsläpp vid källan, vilket överskrider nuvarande utsläppsstandarder och avsevärt minskar dina bränslekostnader. Sortimentet inkluderar RMG, RTG, AGV, skyttlar, grensletruckar, terminaltraktorer och reachstackers.
  • Du kan också välja bland ett utbud av dieseldriven utrustning, inklusive reach stackers, kranar och horisontella transporter, som använder miljöeffektiv teknik för att minska bränsleförbrukningen med upp till 40 % jämfört med traditionell utrustning.
  • Dessutom finns det ett komplett utbud av miljöeffektiva lösningar som ytterligare kan bidra till att minska utsläppen för hela ditt företag, från automatiserade processer till den senaste tekniken för att optimera varje steg du tar.

 

På rätt spår för optimerad verksamhet.

 

  • Kalmar SmartPort är en uppsättning processautomatiseringsmoduler och digitala tjänster som kan användas i din terminal för att flytta containrar mer effektivt genom att spåra, dirigera och hantera containrarna automatiskt. Det optimerar produktiviteten, säkerheten och utnyttjandegraden och ser till att du aldrig förlorar en container igen.
  • Kalmar Insight kombinerar data från hela din flotta, inklusive utrustning från andra tillverkare.  Det ger dig en lättanvänd översikt över din flottas verksamhet genom att sammanställa data från flera källor. Då kan du vidta åtgärder för information i realtid, vilket bidrar till att förbättra verksamheten omedelbart.
  • Kalmar Lifetime Services erbjuder ett komplett utbud av tjänster som hjälper dig planera, underhålla och förbättra din dagliga verksamhet för att säkerställa maximal tillgänglighet och drifttid för din utrustningsflotta och ditt operativsystem.