Kontakta oss
Kontakta oss

Alla lösningar

Materialhantering

Oavsett vad du hanterar kräver verksamheten tillförlitlig, snabb förflyttning av material till nästa steg i produktions- eller distributionskedjan. Vårt sortiment täcker i princip alla användningsområden för en mängd olika branscher, inklusive papper och massa, metall och vindkraft.
Fortsätt läsa

Logistik och distribution

Distribution handlar bara om fart – snabba arbetscykler är prio ett. Kalmar distributionstraktorer är särskilt utformade för effektiv hantering av terminalmiljöer och baseras på flera decenniers erfarenhet av ledande insatser inom terminaltraktorlösningar.
Fortsätt läsa

RoRo-terminaler

Med över 4500 maskiner i drift idag är Kalmar branschens mest pålitliga varumärke för RoRo-utrustning. Våra lösningar för RoRo-terminaler är utformade för att hålla dig på rätt spår oavsett väderlek. Vi kan även tillhandahålla anpassade RoRo-lösningar för specialbehov. 
Fortsätt läsa

Containerterminaler

Våra lösningar för containerhantering har fått internationellt erkännande som branschstandard vad gäller energieffektivitet, tillförlitlighet och driftskostnad. I vårt erbjudande ingår hela sortimentet av applikationer för containerhantering.
Fortsätt läsa