Kontakta oss

Det största utbudet av lösningar och tjänster för hamnar, terminaler, distributionscentraler och tung industri

Egon Evertz KG, Tyskland

Kalmar specialbyggde världens största reachstacker åt det tyska företaget Egon Evertz KG och deras unika behov för stålämneshantering.

Läs mer

Truffer, Schweiz

Truffer AG driver ett av Schweiz största stenbrott. Deras nya tungviktsmästare är DCF500 gaffeltruck – med lyftkapaciteten på 50 ton är den perfekt för transport av stenblock vid företagets stenbrott.

Läs mer

TPS Valparaiso, Chile

Kalmar höjde 12 RTG-kranar åt Terminal Pacifico Sur Valparaíso (TPS) i Chile, vilket gav 20 % mer lagringsutrymme.

Läs mer

SSA Marine, Long Beach

En komplett uppsättning SmartPort-lösningar för processautomationbidrar till att minska kostnader, öka effektiviteten och förbättra säkerheten i avancerad Nordamerikansk terminal.

Läs mer

Kalmar lösningar

Materialhantering

Oavsett vad du hanterar kräver verksamheten tillförlitlig, snabb förflyttning av material till nästa steg i produktions- eller distributionskedjan. Vårt sortiment täcker i princip alla användningsområden för en mängd olika branscher, inklusive papper och massa, metall och vindkraft.
Fortsätt läsa

Logistik och distribution

Distribution handlar bara om fart – snabba arbetscykler är prio ett. Kalmar distributionstraktorer är särskilt utformade för effektiv hantering av terminalmiljöer och baseras på flera decenniers erfarenhet av ledande insatser inom terminaltraktorlösningar.
Fortsätt läsa

RoRo-terminaler

Med över 4500 maskiner i drift idag är Kalmar branschens mest pålitliga varumärke för RoRo-utrustning. Våra lösningar för RoRo-terminaler är utformade för att hålla dig på rätt spår oavsett väderlek. Vi kan även tillhandahålla anpassade RoRo-lösningar för specialbehov. 
Fortsätt läsa

Containerterminaler

Våra lösningar för containerhantering har fått internationellt erkännande som branschstandard vad gäller energieffektivitet, tillförlitlighet och driftskostnad. I vårt erbjudande ingår hela sortimentet av applikationer för containerhantering.
Fortsätt läsa

Kalmar erbjudande

Gaffeltruckar

Sökt i 14 nyheter

Mastade containertruckar

Sökt i 3 nyheter

Reachstacker

Sökt i 14 nyheter

RTG-kranar

Sökt i 3 nyheter

STS-kranar

Sökt i 1 nyheter

Transport-grensletruckar

Sökt i 2 nyheter

Grensletruckar

Sökt i 4 nyheter

Terminaltraktorer

Sökt i 6 nyheter

Automatisering

Sökt i 7 nyheter

Service

Sökt i 8 nyheter