Kontakta oss

Kalmar utrustning och servicelösningar för logistik och distribution

Eftersom tid är pengar

Företag som är specialiserade på distribution av detaljhandels-, livsmedels- och andra varor måste följa ett strikt schema. Distributionscentraler och olika typer av lager blir också alltmer krävande vad gäller säkerhet, effektivitet och miljöprestanda. Kalmar erbjuder distributionstraktor, reachstacker och gaffeltruck utformad särskilt för effektiv hantering i terminalmiljöer. Baserat på flera decenniers erfarenhet av distributionslösningar för terminaler, kan våra produkter bidra med låga driftskostnader, utmärkt manövrerbarhet, överlägsen komfort och enkel service.

Europe Container Terminals (ECT)

ECT (European Container Terminals)använder 13 Kalmar reachstackers och fyra tomcontainerhanterare vid sina inlandsterminaler, och samtliga med ett femårigt serviceavtal. Utrustningen har hög lyftkapacitet och en överlägsen miljöprestanda.
Fortsätt läsa

Swedwood, Sverige

Swedwood Hultsfred fokuserar på tillverkning av PAX garderober för IKEA varuhusen. Företaget ville effektivisera sin verksamhet och lagerutrustning. De valde en Kalmar ECF80-6 gaffeltruck och den går nu fem skift per dag för att mata produktionslinjen med spånskivor som ska bli garderober.
Fortsätt läsa

Erbjudande

Se våra produkter, tjänster eller automatiseringslösningar i rätt sammanhang.

Reachstackers

Kalmar reachstackers är utformade för att hjälpa din verksamhet – och hela företaget – nå nya produktivitetshöjder. Genom att kombinera vår långa erfarenhet av material- och containerhantering med vår innovativa lasthanteringsteknik, får du en hög prestanda under hela driftcykeln, användarvänlig drift, låga driftskostnader och en utmärkt miljöprestanda.