Kontakta oss
Kontakta oss

Kalmar Care

Making sure your business never stops

Kalmar Care är ett helt sortiment av serviceavtal för lasthanteringsutrustning av alla typer och varumärken. Vi servar dig via ett globalt nätverk med 1500 service- och supporttekniker i 120 länder, och har över 5800 maskiner på olika former av avtal.

Varför Kalmar Care


Med Kalmar som serviceleverantör blir din verksamhet mer flexibel och du kan minska dina investeringar. Du fokuserar på din verksamhet så ser vi till att det material och den kompetens du behöver alltid finns tillgänglig.


Kalmar Care täcker all service på din utrustning och säkerställer dina maskiners tillgänglighet. Alla fyra avtalstyperna syftar till att förbättra din effektivitet och ekonomiska förutsägbarhet, samt reducera den totala ägandekostnaden. Varje avtalstyp är uppbyggd av servicemoduler.

Oavsett hur stor din verksamhet är – om du har egen underhållsverksamhet eller behöver komplett outsourcing – har Kalmar Care rätt serviceavtal för dig.

Support Care: Support vid behov

Support Care för dig som vill att våra Kalmartekniker ska gå igenom din maskins status och prestanda. Om du har en befintlig underhållsprocess och resurser på plats, men då och då behöver extra stöd, är Support Care något för dig.

Essential Care: Vi utför överenskomna servicearbeten som planerat

Essential Care reducerar dina driftsmässiga risker genom förbättrad planering. Vi tar gemensamt fram serviceplaner och Kalmar genomför uppgifterna enligt överenskommelse.

Complete Care: Vi tar hand om alla dina servicebehov

Med Complete Care tillhandahåller vi förebyggande service och reparationer på avtalad tid och du får en högre tillgänglighet och enklare planering. Vi integrerar all vår service och materialhantering med dina processer.

Optimal Care: Vi optimerar din verksamhet

Ett Optimal Care-avtal förstärker din verksamhet och ökar tillgängligheten. Avtalet ger dig sinnesro, du får en garanterad prestanda och tillgänglighet enligt avtalade villkor.

 

Gävle Containerterminal

Genom att anförtro Kalmar Care servicen av den sofistikerade maskinparken sparar Gävle Containerterminal både tid och pengar. Den garanterade servicenivån gör att den egna personalen kan fokusera på att leverera bästa möjliga kundservice.

Läs mer

Transnet Port, Ngura, Sydafrika

Transnet Port Terminals i Sydafrika har valt ett fullserviceavtal som täcker utrustning från både Kalmar och andra leverantörer.

Läs mer

SCA Logistics, Rotterdam

I Kalmar Complete Care-avtalet ingår omfattande service och underhåll för SCA Logistics två STS-kranar, inklusive alla servicerelaterade arbetsuppgifter, reservdelsleveranser och joursupport dygnet runt.

Läs mer