Kontakta oss
Kontakta oss

Kalmar Training Academy

Global utbildning på Kalmars utrustning

Vi tillhandahåller global teknisk utbildning för kunder, återförsäljare och Kalmars medarbetare.

Maximera produktiviteten och minska kostnaderna


Vi tillhandahåller teknisk-, förar- och systemutbildning på vår terminal- och industriutrustning, för Kalmars kunder, medarbetare och återförsäljare över hela världen. Våra kurser kombinerar teori och praktik och garanterar att förare och tekniker är korrekt förberedda för att effektivt och säkert utföra sitt arbete. Korrekt utbildning är helt avgörande och bidrar till minskade drifts- och underhållskostnader, och maximerad effektivitet.

 

Teknisk utbildning

Teknisk utbildning genomförs vid våra egna utbildningscenter och kombinerar teori och praktik för att teknikerna ska vara korrekt förberedda inför de potentiella problem som kan uppstå i vardagen, från schemalagd service till felsökning och reparationer.

 

EcoDriving

Med Kalmar EcoDriving-utbildningen får förarna lära sig nya tekniker som minskar både bränsleförbrukningen och slitaget på däck och komponenter, och därmed även dina totala underhållskostnader.
Så här mycket sparar du – använd vår online besparingskalkylator.

 

Systemutbildning

Våra systemutbildningar fokuserar på respektive hydrauliska-, styrnings-, elektriska- och andra system som används i Kalmars utrustning.

Se hela vårt sortiment av kurser och be om en utbildningsoffert på Kalmar Academys webbplats.