Kontakta oss
Kontakta oss

Kalmar kranuppgraderingar

Alla kranar. Alla jobb. Överallt.

Kalmar är ledande leverantör av kranuppgraderingar, med över 100 års erfarenhet av att hjälpa kunder världen över att optimera sin utrustnings prestanda. Vi erbjuder ett komplett sortiment av uppgraderingstjänster – från rådgivning och inspektion till reparationer, modernisering och höjning.

Komplett sortiment av uppgraderingstjänster nära dig

Vi erbjuder dessa tjänster globalt, via våra kontor i norra Europa, Medelhavsområdet inklusive Afrika och Mellanöstern, Nordamerika, Sydamerika och Asien-Stilla havs-området.

Rådgivning och inspektion


Våra tekniska rådgivningstjänster ökar din kranutrustnings prestanda och tillgänglighet. Läs mer om vår kranrådgivning och -inspektion.

Reparation och renovering


Kalmars experter kan hjälpa dig öka dina kranars tillförlitlighet och snabbt åtgärda driftstörningar.
Läs mer om vår kranreparation och -renovering.

Flyttning

Att flytta en kran – via sjö, flod eller på land – kan vara både komplicerat och riskfyllt. Vår kunskap om kranars stabilitet och styrka garanterar att flytten genomförs smidigt, säkert och i tid.
Läs mer om kranflyttning.

Uppgradera och modernisera

Oavsett vilket märke det är på din kran kan vi, med vårt omfattande sortiment av uppgraderings- och moderniseringstjänster, hjälpa dig förbättra dess prestanda och tillgänglighet. Kalmar är branschledande inom kranuppgraderingar.Läs mer om kranuppgradering och -modernisering.

Northport, Malaysia

Malaysias hamnoperatör Northport väljer att låta Kalmar renovera åtta kajkranar, med syftet att öka deras höjd och livslängd. Två av kranarna höjdes med hjälp av ett nytt, helt unikt domkraftsystem som har utvecklats av Kalmar.

Läs mer

TPS Valparaiso, Chile

Kalmar höjde 12 RTG-kranar åt Terminal Pacifico Sur Valparaíso (TPS) i Chile, vilket gav 20 % mer lagringsutrymme.

Läs mer

Freeport, Grand Bahama

Freeport, Grand Bahama, blev skådeplatsen för en katastrof när en tornado i mars 2010 ödelade området. En av världens 100 största containerterminaler fick stora skador. Kalmar anlitades för att hjälpa till att återställa verksamheten.

Läs mer

Aperam, Belgien

Utöka en krans livslängd Kalmar renoverar och moderniserar en traverskran för Aperams stålverk i Belgien.

Läs mer