Kontakta oss

DCT80–90

Tomcontainerhantering

DCT80–90, ett enklare alternativ i sortimentet tomcontainerhanterare, erbjuder säker containerhantering med hög kostnadseffektivitet i kombination med Kalmars välkända kvalitet.

DCT80-90

Kalmar DCT80–90 för enkelstapling av tomcontainrar, med färre tillval och mindre drivlina jämfört med storebror DCF70–100, har utvecklats för att möta kundernas behov. Kalmar DCT erbjuder säker containerhantering med hög kostnadseffektivitet i kombination med vår välkända kvalitet.

 

 

 

Bilaga

DCT80–90 är utrustad med vridlåsfästen. Vridlåsfästet skapar rörlighet i varje vridlås, för enkel och snabb nivellering.

Detta innebär en enklare konstruktion, för ökad tillförlitlighet och enklare underhåll.

Låsning och upplåsning underlättas genom individuell övervakning av vridlåsen. Säkerhet En duktig förare blir ett med sin maskin.

Han eller hon lär sig manövrera den ner på millimeternivå.

Förtrogenhet med maskinen är lika med hög produktivitet. Men i grunden handlar det även om säkerhet för personal, maskin och gods.

Hytten på en Kalmar DCT har utformats med föraren i åtanke.

Spirit Delta-hytten erbjuder utmärkt sikt åt alla håll och stativet och dess fästen har utformats för att inte skymma förarens sikt. Den noggrant placerade arbetsbelysningen ger utmärkt sikt i mörker.

Allt detta bidrar till hög säkerhet och bättre produktivitet.

Tillförlitlig drift Här används beprövad kardanaxel, transmissionssystem, bromsar och andra delar av drivlinan och komponenter.

Den elektroniskt kontrollerade växellådan ger en komfortabel, effektiv och säker körning i alla hastigheter, samt hög precision vid manövrering av lyftutrustningen.

Hydraulsystemet är utrustat med oljekylare och klarar även riktigt tuffa väderförhållanden. Kvalitet DCT80–90 är en kvalitetsmaskin optimerad för tomcontainerhantering. Komponenterna är välkända och återfinns även i andra maskiner från Kalmar. Stativet och andra kritiska komponenter har utvecklats, optimerats och simulerats med hjälp av datorer. Det vill säga redan på ritbordet kunde vi förutsäga vilken typ av belastning maskinen kommer att utsättas för under sitt arbetsliv. Och efter tillverkningen testades maskinerna i autentiska miljöer, det vill säga du kan lita på att de klarar även extrema förhållanden. Låga driftskostnader Det är viktigt att dina maskiner fungerar och är produktiva under så stor del av tiden som möjligt. Inga oväntade driftstopp, ett minimum av stillestånd för förebyggande underhåll och effektiv filtrering av hydrauloljan innebär lägre kostnad för oljebyten. Hög manövrerbarhet ger effektiv körning och minskar bränsleförbrukningen. Allt det här leder i slutänden till låga driftskostnader. God lönsamhet handlar om att väga in alla kostnader som hör ihop med ägandet eller leasingen av maskinen. Kalmar DCT för tomcontainrar ger ständigt låga driftskostnader. Enkelt underhåll Dagliga inspektioner och regelbunden service tar bara ett par minuter. Alla servicepunkter är lätt åtkomliga från marknivå, på sidan av maskinen.

 

 

Teknisk info DCG80-100
Lyftkapacitet (kg)
8000-10000
(mm) tyngdpunktsavstånd
1210-1260
Hjulbas (mm)
4550
Motor
Volvo, Cummins
Transmission
Dana
Hyttalternativ
EGO
Teknisk info DCG80-100
Lyftkapacitet (lbs)
17600-22000
(tum) tyngpunktsavstånd
47-49
Hjulbas (tum)
179
Motor
Volvo, Cummins
Transmission
Dana
Hyttalternativ
EGO

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan, för nedladdning av dokumentet

Namn är obligatoriskt.
Namn är obligatoriskt.

CDM, München

Operatörer vid containerdepån i München (CDM) lovordar effektiviteten och komforten hos Kalmars nya tomcontainerhanterare.

Läs mer

Europe Container Terminals (ECT)

ECT (European Container Terminals)använder 13 Kalmar reachstackers och fyra tomcontainerhanterare vid sina inlandsterminaler, och samtliga med ett femårigt serviceavtal. Utrustningen har hög lyftkapacitet och en överlägsen miljöprestanda.

Läs mer

Roland, Tyskland

För att utan avbrott kunna lasta och lossa systemtåg från Tyskland och Italien – upp till 400 containrar per dag – är Roland Umschlag beroende av ett stort antal Kalmar-maskiner.

Läs mer