Kontakta oss

Kalmar tomcontainerhanterare

Vårt sortiment av tomcontainerhanterare levererar marknadsledande styrka och stabilitet, för en exakt men enkel containerplacering. Den flexibla designen inkluderar sidospridare för vridlås (enkel stapling) eller krokhantering (dubbelstapling). Varje enskilt element – stativet (även kallat bommen), chassit och sidospridaren – är utformat för maximal styrka och stabilitet. Vi tillhandahåller fyra grundläggande kapaciteter på 7, 8, 9 eller 10 ton, med total staplingshöjd på 8+1 containrar.

Vår tomcontainerhanterare har lösningar för både enkel- och dubbelstapling med olika lyfthöjder, inklusive alternativ för både vridlås och krokfäste för lasthantering. Vridlåset ger enkel och snabb lastutjämning vid enkel stapling, medan krokfästet medger dubbelstapling för ökad effektivitet.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan, för nedladdning av dokumentet

Namn är obligatoriskt.
Namn är obligatoriskt.
Kontrollera e-postadressen.

Europe Container Terminals (ECT)

ECT (European Container Terminals)använder 13 Kalmar reachstackers och fyra tomcontainerhanterare vid sina inlandsterminaler, och samtliga med ett femårigt serviceavtal. Utrustningen har hög lyftkapacitet och en överlägsen miljöprestanda.

Läs mer