Kontakta oss

Kalmar DCF70–100

Lönsam tomcontainerhantering handlar om att flytta så många enheter som möjligt på kortast möjliga tid, utan att göra avkall på precision och säkerhet. Kalmar DCF70–100 har den smidiga, snabba och lyhörda manövrerbarhet som behövs för maximal effektivitet. Plattformen innehåller ett distribuerat, redundant system för styrning av el och hydraulik. Förutom vridkraftsresistens är det högvärdiga stålchassit även lättviktigt, för minimering av däckslitage och bränsleförbrukning.

Kalmar DCF70–100 har den smidiga, snabba och lyhörda manövrerbarhet som behövs för maximalt effektiv tomcontainerhantering. Det högvärdiga stålchassit är både lättviktigt och vridkraftsresistent.

CDM, München

Operatörer vid containerdepån i München (CDM) lovordar effektiviteten och komforten hos Kalmars nya tomcontainerhanterare.

Läs mer

Europe Container Terminals (ECT)

ECT (European Container Terminals)använder 13 Kalmar reachstackers och fyra tomcontainerhanterare vid sina inlandsterminaler, och samtliga med ett femårigt serviceavtal. Utrustningen har hög lyftkapacitet och en överlägsen miljöprestanda.

Läs mer

Roland, Tyskland

För att utan avbrott kunna lasta och lossa systemtåg från Tyskland och Italien – upp till 400 containrar per dag – är Roland Umschlag beroende av ett stort antal Kalmar-maskiner.

Läs mer