Kontakta oss

Reachstackers för industriell hantering

Det flexibla alternativet som lyfter din verksamhet

Våra reachstackers för industriell hantering är utformade för att öka effektiviteten och säkerheten vid alla typer av lyftuppgifter. Den innovativa bomdesignen med bra rotation och ett antal infästningar betyder att Kalmars maskiner kan anpassas för en mängd olika applikationer, inklusive stålhantering, vindkraftverkskonstruktion och andra krävande, tunga lyft. Med vår djupgående insikt i till exempel komplex logistik inom den snabbväxande vindkraftverksindustrin kan vi leverera utrustning som är skräddarsydd för lyftnav, blad, torn och motorgondoler.

Världens mest beprövade maskiner är tillverkade av Kalmar. 

Vid alla typer av materialhantering kombinerar vi innovation med vår erkända tillförlitlighet och kvalitet.

 

  • Industriell hantering ”A-sortimentet”
  • Verktygshållare 50 ton eller lyftkrok 60 ton
  • Stål, vind, betong, tunga lyft

 

Kalmar och vindkraften
Att transportera nav, blad, torn och motorgondoler är en utmaning. Våra reachstackers är tillförlitliga och flexibla verktyg för en mängd funktioner inom vindkraftsektorn, och kan utrustad med våra specialinfästningar för säkrare och enklare lyft.


 

Kalmar och stålhanteringen
Långa skift, tung last och hög tillgänglighet kräver kraftfulla lösningar som är både robusta och mångsidiga. Alla våra reachstackers kan anpassas för stålhantering, vilket är anledningen till att så många företag inom den sektorn väljer Kalmar.

   
 
 

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan, för nedladdning av dokumentet

Namn är obligatoriskt.
Namn är obligatoriskt.

Roland, Tyskland

För att utan avbrott kunna lasta och lossa systemtåg från Tyskland och Italien – upp till 400 containrar per dag – är Roland Umschlag beroende av ett stort antal Kalmar-maskiner.

Läs mer

Egon Evertz KG, Tyskland

Kalmar specialbyggde världens största reachstacker åt det tyska företaget Egon Evertz KG och deras unika behov för stålämneshantering.

Läs mer

Stockholms Hamnar

Stockholms Hamnar, en av Sveriges fem viktigaste containerterminaler, ville uppgradera sin maskinpark och få en bättre arbetsmiljö för förarna, samt minska bränsleförbrukningen. De fick allt – och mer därtill.

Läs mer

BMW logistikcenter, Tyskland

Att leverera viktiga bildelar till sina respektive destinationer i enlighet med schemat kräver noggrann timing och perfekt koordination. BMW:s logistikcenter förlitar sig på att Kalmars reachstackers och terminaltraktorer ska se till att allt går som smort.

Läs mer