Kontakta oss

Terminaltraktorer

Kontinuerlig effektivitet till din tjänst

 

Kalmar är världsledande tillverkare av terminaltraktorer och levererar över 60 000 enheter varje år, till hela världen. Våra olika modeller av terminaltraktorer har utformats särskilt för att tillgodose behoven i hamnar och containerterminaler.

Distributionshantering

Distributionshantering

Kalmars distributionstraktorer är byggda för att fungera effektivt i terminalmiljö. Med korta handläggningstider, låga driftskostnader, utmärkt manövrerbarhet, unik komfort, lättillgängliga servicepunkter och hög tillförlitlighet.

Industriell hantering

Industriell hantering

Kalmars robusta, skräddarsydda traktorer hjälper dig att snabbt och effektivt överföra material till nästa steg i produktions- eller leveranskedjan.

RoRo-hantering

RoRo-hantering

Ju fortare du kan rulla på och av trailers, desto kortare handläggningstider får du – ett faktum som också har stor inverkan på ditt resultat. Kalmar tillverkar världens mest populära RoRo-traktor. Dess styrka, högkvalitativa design och välkända komponenter garanterar maximal drifttid.

Containerhantering

Containerhantering

Tempot vid moderna terminaler och i den intermodala verksamheten ökar ständigt och rätt och skräddarsydd utrustning för containerhantering är avgörande. Kalmars robusta terminaltraktorer har högkvalitativ design och komponenter som garanterar maximal drifttid och håller verksamheten igång.