Kontakta oss

Alla terminaltraktorer

Kalmar är världsledande tillverkare av terminaltraktorer och levererar över 60 000 enheter varje år, till hela världen. Våra olika modeller av Kalmar terminaltraktorer är utformade för att användas i hamnar och containerterminaler, distributions- och logistikcenter samt inom industrin, där de tillgodoser alla de specifika behov som gäller i aktuell arbetsmiljö.

Kalmar terminaltraktorer spelar en viktig roll i ditt företags framgångshistoria. Våra unika och robusta terminaltraktorer har utformats särskilt för tung användning i alla typer av miljöer, och ska tillgodose alla de specifika behov som gäller i aktuell arbetsmiljö.

Jempsons, UK

Ledande åkeriet John Jempson & Son Ltd (Jempsons) bidrar kontinuerligt till kundernas ökade kapacitet, genom att tillhandahålla säkra och effektiva distributiontraktorer som stärker prestandan.

Läs mer

BMW logistikcenter, Tyskland

Att leverera viktiga bildelar till sina respektive destinationer i enlighet med schemat kräver noggrann timing och perfekt koordination. BMW:s logistikcenter förlitar sig på att Kalmars reachstackers och terminaltraktorer ska se till att allt går som smort.

Läs mer

Wallhamn, Sverige

Wallhamns hamn – Sveriges största privatägda hamn – använder fyra skräddarsydda terminaltraktorer från Kalmar för att behålla sin position som framgångsrik hamn för svensk exportindustri.

Läs mer