Kontakta oss
Kontakta oss

Lösningar för distribution

Eftersom tid är pengar

Distributionsmarknaden befinner sig i en förändring, strängare lagstiftning och krav på högre effektivitet är branschen på väg mot mer miljöeffektiva och automatiserade lösningar. Dessutom måste logistikoperatörerna kunna säkerställa snabba, tillförlitliga och säkra godsleveranser till sina kunder, vilket gör drifttid och korta omlastningstider till avgörande faktorer – samtidigt som driftskostnaderna behöver hållas nere.

Vi kan bistå dig med vår omfattande erfarenhet, gedigna tekniska expertis och innovativa utveckling, samt hjälpa dig att klara de krävande arbetscyklerna i din verksamhet.

Våra terminaltraktorlösningar för distribution möjliggör snabba omlastningstider och låga driftskostnader. Det är beprövade maskiner som är lätta att manövrera och som är utrustatade med säkra och bekväma förarhytter samt lättillgängliga servicepunkter. Tillförlitligheten är i världsklass, allt för att skapa en lösning med överlägsen säkerhet, sikt och arbetskomfort.

 

BMW logistikcenter, Tyskland

Att leverera viktiga bildelar till sina respektive destinationer i enlighet med schemat kräver noggrann timing och perfekt koordination. BMW:s logistikcenter förlitar sig på att Kalmars reachstackers och terminaltraktorer ska se till att allt går som smort.

Läs mer