Kontakta oss
Kontakta oss

Kalmar utrustning och servicelösningar för logistik och distribution

Eftersom tid är pengar

Företag som är specialiserade på distribution av detaljhandels-, livsmedels- och andra varor måste följa ett strikt schema. Distributionscentraler och olika typer av lager blir också alltmer krävande vad gäller säkerhet, effektivitet och miljöprestanda. Kalmar erbjuder distributionstraktor, reachstacker och gaffeltruck utformad särskilt för effektiv hantering i terminalmiljöer. Baserat på flera decenniers erfarenhet av distributionslösningar för terminaler, kan våra produkter bidra med låga driftskostnader, utmärkt manövrerbarhet, överlägsen komfort och enkel service.

Europe Container Terminals (ECT)

ECT (European Container Terminals)använder 13 Kalmar reachstackers och fyra tomcontainerhanterare vid sina inlandsterminaler, och samtliga med ett femårigt serviceavtal. Utrustningen har hög lyftkapacitet och en överlägsen miljöprestanda.
Fortsätt läsa

Swedwood, Sverige

Swedwood Hultsfred fokuserar på tillverkning av PAX-garderober för IKEA-varuhusen. När det gällde att strömlinjeforma verksamheten och lagerutrustningen, valde man Kalmar ECF80-6 eltruck för att mata den helautomatiska produktionslinjen.
Fortsätt läsa

Erbjudande

Se våra produkter, tjänster eller automatiseringslösningar i rätt sammanhang.

Reachstacker

Kalmar reachstackers är utformade för att hjälpa din verksamhet – och hela företaget – nå nya produktivitetshöjder. Genom att kombinera vår långa erfarenhet av material- och containerhantering med vår innovativa lasthanteringsteknik, får du en hög prestanda under hela driftcykeln, användarvänlig drift, låga driftskostnader och en utmärkt miljöprestanda.