Kontakta oss
Kontakta oss

Kalmar utrustning och servicelösningar för materialhantering

Redo för allt

Oavsett vad du hanterar kräver verksamheten tillförlitlig, snabb förflyttning av material till nästa steg i produktions- eller distributionskedjan. Våra terminaltraktorer, reachstackers och gaffeltruckar för industriellt bruk baseras på flera decenniers erfarenhet av materialhanteringslösningar. Vårt sortiment täcker i princip alla användningsområden för en mängd olika branscher, inklusive papper och massa, stål och vindkraft, och stöds av vårt globala servicenätverk med över 1500 servicetekniker i 100 länder.

Swedwood, Sverige

Swedwood Hultsfred fokuserar på tillverkning av PAX-garderober för IKEA-varuhusen. När det gällde att strömlinjeforma verksamheten och lagerutrustningen, valde man Kalmar ECF80-6 eltruck för att mata den helautomatiska produktionslinjen.
Fortsätt läsa

Truffer, Schweiz

Truffer AG driver ett av Schweiz största stenbrott. Deras nya tungviktsmästare är DCF500 gaffeltruck – med lyftkapaciteten på 50 ton är den perfekt för transport av stenblock vid företagets stenbrott.
Fortsätt läsa

SSAB, Sverige

Med Kalmar som viktigaste materialhanteringspartner kan stålverket SSAB garantera att operatörerna alltid har tillgång till maskiner. Ett maskinparksavtal till en fast kostnad ger både driftsmässig och ekonomisk kontroll över alla behov.
Fortsätt läsa

Erbjudande

Se våra produkter, tjänster eller automatiseringslösningar i rätt sammanhang.

Gaffeltruckar

Sedan 1949 har Kalmar varit det märke kvalitetsmedvetna truckförare och -ägare föredrar. Truckarna är kända och uppskattade för sin enastående effektivitet, säkerhet och tillförlitlighet – och inte minst den låga driftkostnaden. 

Reachstacker

Kalmar reachstackers är utformade för att hjälpa din verksamhet – och hela företaget – nå nya produktivitetshöjder. Genom att kombinera vår långa erfarenhet av material- och containerhantering med vår innovativa lasthanteringsteknik, får du en hög prestanda under hela driftcykeln, användarvänlig drift, låga driftskostnader och en utmärkt miljöprestanda.