Kontakta oss
Kontakta oss

”Du får ta ansvar från dag ett”

Eetu Fresenius

Sales Support Analyst, Åbo, Finland

Jag började här i juni 2014 då jag fick möjlighet att göra mitt examensarbete för Kalmar. Jag arbetade heltid och delade upp arbetet mellan examensarbete och andra uppgifter, vilket i huvudsak innebar olika arbetsuppgifter för Services Finance Team. I samband med examensarbetet hade jag förmånen att få träffa och intervjua ett stort antal yrkesverksamma, både i Finland och vid andra Kalmar-anläggningar.

När jag var klar med examensarbetet erbjöds jag en praktikplats och två månader senare en tillsvidareanställning vid Fleet Management. Fleet Management är en central organisation som stöder försäljningsenheterna med maximering av lönsamheten vid försäljning och uthyrning av begagnad utrustning. I mitt arbete som Sales Support Analyst ingår till exempel kontroll och rapportering av lönsamheten för begagnad utrustning i olika länder, övervakning av lagervärde och omsättning, kontroll av världsmarknadspriser och identifiering av marknadstrender i termer av tillgång och efterfrågan på begagnade maskiner.

Jag tycker om att arbeta för ett företag som har bra rykte och produkter som ligger i framkant. Det bästa med Kalmar är att man får arbeta med passionerade människor. Dessutom får du vara med på riktigt och ta ansvar från dag ett, vilket är mycket inspirerande och gör att du anstränger dig mer.

Jag kan varmt rekommendera Kalmar som arbetsgivare för alla som inte är rädda för utmaningar eller en global arbetsmiljö.

Tillbaka till medarbetares berättelser