Kontakta oss
Kontakta oss

”Spänningen i mitt jobb handlar om mångfald.”

Dirk Brand

Kontraktsansvarig North EMEA Försäljning, Rotterdam

Jag inledde min karriär vid Kalmar med sex månaders praktik under mina studier i ekonomi och logistik. Därefter arbetade jag deltid vid Kalmar i över fyra år, medan jag tog min magisterexamen. Jag anställdes i företaget i april 2009 och blev så småningom befordrad till den position jag har idag, som kontraktsansvarig.

Som kontraktsansvarig fokuserar jag på de maskiner som hyrs ut, såsom reachstackers, tomcontainerhanterare, gaffeltruckar och terminaltraktorer. Jag är engagerad i hela hyresprocessen, som inleds med offerten och slutar efter fem år eller mer, när den begagnade maskinen säljs vidare.

Det jag tycker bäst om med det här jobbet är det faktum att jag får träffa så många olika typer av människor, både internt och utanför Kalmar, och att varje dag innebär nya utmaningar. Jag har daglig kontakt med kunder och leverantörer, och internt med försäljningsavdelningen avseende nya avtal och med serviceavdelningen avseende maskinernas tekniska status och underhållskostnader. Självklart arbetar jag även med ekonomiavdelningen, för regelbunden kontroll av hyresavtal.
Som världsledande inom mobil utrustning ger Kalmar mig goda möjligheter att utvecklas, både på kort och lång sikt.
Kalmar letar ständigt efter nya talanger och bidrar med goda möjligheter. De ger ambitiösa unga människor möjlighet att växa.

Tillbaka till medarbetares berättelser