Kontakta oss
Kontakta oss

”Mina medarbetare är entusiastiska, har drivkraft och beslutsamhet.”

Jelle van der Waal

Chef, Kranuppgraderingar, North EMEA, Rotterdam

Jag började som projektledare hos Kalmar 2008, blev chef för projekt- och försäljningsavdelningen 2011 och därefter ansvarig för Nederländernas serviceavdelning. I början av 2014 blev jag tillfrågad om jag ville ta hand om kranuppgraderingar i norra EMEA.

Kranuppgraderingar upptar större delen av min arbetsdag. Mitt team gör avtryck inom olika försäljningsorganisationer i norra delen av EMEA (Europa Mellanöstern och Afrika) och hanterar även marknaden i Nederländerna och Belgien.

Det jag trivs bäst med i jobbet är kombinationen av att träffa folk och att skapa innovativa lösningar i en teknisk miljö. Jag tycker om att ingå i ett team av entusiastiska, drivna människor. Jag söker alltid högkvalitativ prestanda, både av mig själv och andra. De höga kraven på varumärket Kalmar och deras produkter bidrar i det avseendet.

Utmaningen i mitt arbete är att nå en strukturerad balans i alla delar av mitt jobb som chef. Att hålla mina löften till kunder, skapa innovativa lösningar och kunna det ekonomiska resultatet utantill.

Kalmar är det perfekta företaget för unga yrkesverksamma med högre teknisk utbildning och rätt drivkraft att lära och låta kompetensen växa. Om du har rätt drivkraft är ålder inget hinder för att nå en chefsposition.

Tillbaka till medarbetares berättelser