Kontakta oss
Kontakta oss

"Iväg och gör oss stolta"

 

Joanna Jaszczak 

Joanna Jaszczak

Executive Assistant, Stargard i Polen

När jag var liten ville jag bli brandman, och i dag är jag nästan det. 2012 började jag med en 3 månaders HR-praktik hos Kalmar och erbjöds därefter jobb som administrativ assistent; sex månader senare blev jag befordrad till kontorsadministratör. Med tiden blev jag administrativ specialist och nu är jag administrativ chef för mitt eget team, känt som "The Dream Team".  

Att jobba på Kalmar har fått mig att inse att jag inte hatar måndagar, tvärtom. Jag uppskattar verkligen hur min nuvarande befattning i viss mån skräddarsyddes för mig - det är inte bara ett jobb, utan också ett spännande äventyr! För mig är Kalmar ett fantastiskt ställe att jobba på. Jag får samarbeta med branschens yrkeskunnigaste proffs, med människor och team från hela världen - till och med våra maskiner, som vi monterar här i Polen, når ut i hela världen.  Vi är ett globalt företag med en nordisk anda blandad med lite lokalfärg här och där, så var man än besöker Kalmar känns det precis som hemma. Från mitt kontorsfönster kan jag se testbanan och slås alltid av våra maskiners höga kvalitet och avancerade teknik. Det är nu fem år sedan jag började på företaget, men varje gång en färdig maskin lämnar fabriken kan jag inte låta bli att vinka farväl och säga "Iväg och gör oss stolta".

På Kalmar har vi alla samma rättigheter och lika möjligheter att utveckla vår kompetens, samtidigt som vi får vara oss själva. Här är det inte några krav som får dig att göra det där lilla extra, du vill själv göra så bra ifrån dig som bara möjligt - och du får mycket tillbaka. Min roll är en blandning av HR, logistik, sourcing, säkerhet, kommunikation, rese- och mötesplanering. Man kan säga att jag släcker alla bränder som kräver omedelbara åtgärder. Så jag kan nog se mig själv som lite av en brandman, precis som jag ville bli när jag var liten.

Joanna har gjort en video om människorna på Kalmar - Se den här.

 Tillbaka till medarbetares berättelser