Kontakta oss
Kontakta oss

”Jag utvecklas och lär mig ständigt nya saker.”

Julia Dolgopolova

Account Management Specialist, Helsingfors, Finland

Jag har arbetat vid Kalmars huvudkontor i Helsingfors sedan 2012. Jag flyttade till Finland från St. Petersburg, Ryssland, för att studera företagsekonomi. Under mina studier fick jag möjlighet att bli praktikant hos Kalmar. Efter min praktik fick jag chansen att arbeta för företaget på heltid.

Jag trivs med mitt arbete på avdelningen för offertutveckling. I mina arbetsuppgifter ingår att utveckla Kalmars årliga undersökning av kundnöjdheten, kommunikation med globala intressenter samt uppföljning och rapportering under undersökningens gång. Jag har också precis anslutit mig till utvecklingsprojektet för hantering av kundrelationer, som projektadministratör. I den rollen arbetar jag i huvudsak med kommunikation och change management-processer.

Jag tycker att den mest spännande delen av arbetet är att alltid lära sig något nytt och att ständigt utvecklas. Med Kalmar får jag den möjligheten. Mitt arbete är utmanande och intressant. Kalmars globala aspekt är också viktig, eftersom jag kan utveckla min kunskap om globala affärer och kommunicera med kollegor från olika delar av världen.

Under min tid hos Kalmar har jag alltid känt att jag har den fritid jag behöver, som motvikt till arbetet. Privat tid värdesätts och med mina flexibla arbetstider hinner jag ägna mig åt hobbies och andra aktiviteter.

Jag tycker att företaget behandlar alla medarbetare med respekt och tillit; som medarbetare känner man sig alltid välkommen och uppskattad.

Tillbaka till medarbetares berättelser