Kontakta oss
Kontakta oss

”Jag är stolt över mitt teams passion och engagemang.”

Magdalena Wojtowicz

Sourcingansvarig, MAU Stargard, Polen

Jag inledde min karriär vid Kalmar som ansvarig för sourcingprojekt under den inledande utvecklingsfasen av Stargards greenfield project, och blev därefter befordrad till sourcingansvarig. Jag har turen att vara omgiven av passionerade människor. Sourcingarbete är väldigt tvärfunktionellt eftersom vi arbetar med externa leverantörer och interna kunder.

Som ansvarig för sourcing- och leverantörsutvecklingsteamet anger jag riktningen för leverantörskedjan i Östeuropa. Jag upprättar mål och utvecklar resultatmätning samt bästa sourcingpraxis, och håller koll på teamets kompetensutveckling.

Min största utmaning handlar om att hantera förändringar samtidigt som jag lever upp till kundernas höga förväntningar. Precis som när man styr en segelbåt handlar bästa metoden om små, små förändringar i rätt riktning, för att bibehålla stabiliteten och nå en hållbar tillväxt.

Det bästa med mitt jobb är att få arbeta med människor, och i synnerhet de möjligheter som jag genom handledning kan ge olika individer. Kalmars globala miljö innebär många karriärmöjligheter och vi har en bra arbetskultur, bra folk och bra produkter.

Att ha en balans i livet är alltid en utmaning eftersom jag tycker om mitt arbete. Men balansen skapas på naturlig väg, eftersom jag har en nyfödd dotter som inte låter mig fokusera på bara arbetet!

Tillbaka till medarbetares berättelser