Kontakta oss
Kontakta oss

Jag anser att vi har de bästa produkterna på marknaden, och tillsammans med vår stora serviceorganisation kan vi erbjuda kunden den bästa lösningen.

Martin

Martin Ragnar

Säljare i Småland, Skåne och Blekinge.

Jag började på Kalmar 2013 som säljare i Småland, Skåne och Blekinge. Den stora utmaningen i mitt arbete är att lära och förstå våra kunders processer, så att jag kan erbjuda den bästa lösningen. Jag måste även ha ett brett kontaktnät hos våra kunder, prata med alla som kan vara involverade i truck inköpet. Kalmar har ett brett produktsortiment, så det ligger en hel del i utmaningen att kunna och veta allt om produkterna. Jag har ett stort distrikt, det krävs bra planering från min sida, men med bra och nära samarbete med vår service organisation kan vi tillsammans ge våra kunder bästa service.

Jag anser att vi har de bästa produkterna på marknaden, och tillsammans med vår stora serviceorganisation kan vi erbjuda kunden den bästa lösningen, som också i många fall är komplexa. Kalmar är ett stort globalt företag med stabila ägare i grunden, det ger en stor trygghet och utvecklingsmöjligheter. 

Tillbaka till medarbetares berättelser