Kontakta oss
Kontakta oss

”Ingen annan organisation erbjuder så många möjligheter.”

Paweł Piechowiak

Ställföreträdande chef HT & Spreaders och Kalmar logistikchef vid MAU Stargard, Polen

I februari 2010 började jag hos Kalmar som produktionsplanerare.
Jag tog även på mig ansvaret för övervakning av produktionsplanering vid samtliga tillverkningslinjer och utsågs till logistikansvarig i juni 2011. I januari 2013 befordrades jag till logistikchef och ett år senare utökades mitt ansvarsområde till ställföreträdande chef vid MAU Stargard.

I mitt arbete ingår handledning av besökare i fabriken, förvaltning av horisontella transport- och spreaderprodukter, bibehållande av fabriksstandard, lagerhantering, samt material- och produktionsplanering. Och precis som andra ansvariga och chefer arbetar jag med leverantörer.

För mig ligger det stora nöjet i att hitta en potential till förbättring av vår organisation och dynamiska arbetsmiljö. Möjligheten till egenutveckling är ytterligare en orsak till att jag trivs med jobbet! Medarbetare som är villiga att utveckla sin kompetens och lära sig nya, har goda karriärmöjligheter. Folk får utvecklas i sin lokala arbetsmiljö och som en del i en global organisation. Jag känner inte till någon annan organisation med så stora möjligheter för både oerfarna och erfarna medarbetare.

Tillbaka till medarbetares berättelser