Kontakta oss
Kontakta oss

”Min chef såg min talang och förflyttade mig.”

Sarah Kwan

Kundansvarig, Hongkong

Jag började hos Kalmar 1996, som administrativ försäljningskoordinator. 2011 upptäckte min chef min talang och gav mig ansvaret över Account Management i Hongkong, där jag även har ansvar för avdelningen Service and Supply Chain.

Arbetet är både externt och internt. Externt arbetar jag med våra kunder och återförsäljare och internt samarbetar jag med alla typer av kontakter, från till exempel HR och Ekonomi. I mitt team stöder vi alla områdesansvariga. Arbetet kräver att jag har bra kommunikations- och samarbetsförmåga, och en personlighet som lämpar sig väl för försäljningsarbete.

Jag arbetar med Kalmars mobila utrustning och ansvarar för Hongkongs kunder och interna ledning för avdelningarna Account Management, Service och Supply Chain. Arbetet är krävande men jag lär mig mycket av andra människor.

Kalmars ledning är mycket öppen och jag vet att jag alltid kan ställa frågor och få stöd. När jag befordrades hjälpte min mentor mig med utbildning, verktyg och rådgivning. Jag tycker att Kalmar är bra på att tillhandahålla karriärmöjligheter för de som är redo att anta utmaningen.

Jag försöker ha balans mellan arbete och fritid, och tillbringar mycket tid med familjen. Vi reser till exempel bort på semestrarna. Jag gör även en del volontärjobb.

Tillbaka till medarbetares berättelser