Kontakta oss
Kontakta oss

”Följ med oss, om du vill att det ska hända saker.”

Zhang Shushu

Chef, marknadsföring och kommunikation APAC, Hongkong

2011 började jag arbeta för Cargotec, som kommunikationschef för Asien-Stillahavsområdet. Efter hand som Cargotecs affärsmodell har utvecklats de senaste två åren, har min roll i den regionala organisationen också förändrats. Eftersom allt mer av min tid och kraft gick åt till att stötta Kalmars försäljare befordrades jag 2013 till chef för marknadsföring och kommunikation vid Kalmar APAC.

Jag ansvarar för regional marknadsföring och kommunikation i Asien-Stillahavsområdet. Vi publicerar personaltidningar och e-nyhetsbrev, organiserar kundevent, tar fram marknadsföringsmaterial, driver kampanjer och övervakar nyheter från konkurrenterna. Utöver min regionala roll ansvarar jag även för account management operations i hela Kina. I rollen ingår marknadsföring och information, processförbättring och anpassning av kontohanteringen, förvaltning av återförsäljare och försäljningsadministration på denna gigantiska marknad.

Jag har ett nära samarbete med försäljare och kontoansvariga, och förser dem med effektiva verktyg och information. Jag arbetar även med APAC:s ledning för att främja bästa praxis och intern kommunikation. I min roll som intern instruktör får jag möjlighet att arbeta med säljare från olika funktioner och länder. Arbetet är utmanande och spännande.

Tillbaka till medarbetares berättelser