Kontakta oss

Gaffeltruckar

Gaffeltruckar 18–52 ton

Gaffeltruckar 18–52 ton

Kalmar DCG 180–520 är ett sortiment för de mest krävande lyftmanövrerna; Kalmars tunga gaffeltruckar är allt du behöver. Kunder över hela världen förlitar sig på dessa kraftfulla, tillförlitliga truckar, tack vare deras pålitlighet, flexibilitet och precision inom en mängd olika terminal- och tunga industriapplikationer.

Gaffeltruckar 9-18 ton

Gaffeltruckar 9-18 ton

Kalmar DCG90–180 gaffeltruck är byggd för att under sin livslängd erbjuda optimal ekonomisk avkastning. Den nya generationens gaffeltruckar passar perfekt för krävande applikationer som stål- och trähantering, eftersom de kombinerar låg bränsleförbrukning med överlägsen lyftkapacitet, enkel service och utmärkt tillförlitlighet. 

Gaffeltruckar 5-9 ton

Gaffeltruckar 5-9 ton

Kalmar DCF50–90 är byggd för att vara en integrerad del av din produktionsprocess – en som du kan förlita dig på år efter år. Denna högkvalitativa gaffeltruck kombinerar kraftfull lyftprestanda, utmärkt bränsleekonomi och överlägsen förarkomfort. Den är fullmatad med smarta funktioner som ökar produktiviteten och minskar din verksamhets miljöpåverkan.

Eltruckar 5-9 ton

Eltruckar 5-9 ton

Kalmar har lång erfarenhet av tillverkning av eltruckar. Vi erbjuder eltruckar från 5 till 9 tons kapacitet, med olika hjulbaser och bredder. Eltruckar är ett utmärkt val när du ska hantera känsligt gods såsom livsmedel och drycker.