Kontakta oss

Reachstackers

Mot nya produktivitetshöjder

Kalmar reachstackers är utformade för att hjälpa din verksamhet – och hela företaget – nå nya produktivitetshöjder. Genom att kombinera vår långa erfarenhet av material- och containerhantering med vår innovativa lasthanteringsteknik, får du en hög prestanda under hela driftcykeln, användarvänlig drift, låga driftskostnader och en utmärkt miljöprestanda.

Vi erbjuder branschens bredaste utrustningssortiment, med modeller för varje användningsområde. Det finns i dag över 8000 Kalmar reachstackers i arbete, i mer än 160 länder världen över

Kalmar K-Motion

Kalmar K-Motion

De senaste tio åren har vi letat efter den mest hållbara lösningen för våra reachstackers. Nu kan vi presentera ett innovativt och effektivt sätt att nå stora besparingar, öka produktiviteten, minska bränsleförbrukningen och utsläppen – Kalmar K-Motion.

Kalmar Eco Reachstacker

Kalmar Eco Reachstacker

Ökande bränslekostnader och strängare emissionsregler gör att du behöver en lösning som är resurssnålare och grönare, samtidigt som den operativa produktiviteten ligger kvar på högsta nivå. Kalmar Eco Reachstacker ger dig en miljöeffektiv lösning som garanterat använder betydligt mindre bränsle än andra reachstacker.

Containerhantering

Containerhantering

Med Kalmar reachstackers för containerhantering får du tillgång till överlägsen användbarhet, komfort och säkerhet, kombinerat med låga drifts- och underhållskostnader. Terminaloperatörer över hela världen förlitar sig på utrustning från Kalmar, för dess precision, låga ägandekostnad och utmärkta miljöprestanda.

Intermodal hantering

Intermodal hantering

Kalmar reachstackers för intermodal hantering ger dig den styrka, hastighet och precision som du behöver för att vara effektiv. Våra flexibla lösningar kan enkelt anpassas för alla hanteringsuppgifter vid moderna intermodala terminaler.

Industriell hantering

Industriell hantering

Våra reachstackers för industriell hantering är utformade för att öka effektiviteten och säkerheten vid alla typer av lyftuppgifter. Kalmars maskiner kan anpassas för en mängd olika användningsområden, inklusive stålhantering, vindkraftverkskonstruktion och andra krävande, tunga lyft.