Kontakta oss
Kontakta oss

Kalmar Complete Care maximerar drifttiden för SCA Rotterdam

Kalmar Complete Care är ett omfattande servicepaket som ger total sinnesro. Vi förlitar oss på Kalmars expertis, som optimerar vår produktivitet. Roelf Buist, vd SCA, Rotterdam

Erbjudande:

Service
Lösningen Containerterminaler

Kalmar Complete Care service- och supportavtal för två STS-kranar (ship-to-shore) maximerar drifttiden för en av Europas mest trafikerade och snabbast växande hamnterminaler.

 

Namn:

SCA Logistics B.V.

Plats:

Rotterdam, Nederländerna

 

Kalmar Complete Care håller SCA Logistics STS-kranar i toppskick

Utmaningen

SCA Logistics B.V.-terminalen i Rotterdam hanterar en mängd olika fartyg, inklusive RoRo och containerfartyg. Hamnen i Rotterdam har det högsta antalet containeravgångar i Europa och SCA:s verksamhet har en konstant tillväxt. ”Vår containergenomströmning ökar, dvs. det är helt avgörande att vi har utrustning och servicelösningar som maximerar vår drifttid”, säger Roelf Buist, vd SCA, Rotterdam.

Lösningen

SCA Logistics förnyade sitt treårsavtal med Kalmar, med komplett service- och underhållssupport för två STS-kranar. Kalmar Complete Care-paketet tillhandahåller all arbetskraft och alla reservdelar som behövs för ett komplett underhållsprogram. Här ingår samtliga servicerelaterade arbeten, från planering till utförande, samt leverans av reservdelar och joursupport dygnet runt.

Resultatet

Buist säger att Kalmars service uppfyller SCA:s behov in i minsta detalj. ”Service handlar mycket om människor och Kalmars teknikerteam visar ständigt prov på att de har koll på våra prioriteringar. Eftersom vi inte har någon egen serviceavdelning förlitar vi oss på att Kalmars expertis ska garantera oss optimal produktivitet. Vi har förlitat oss på Kalmars servicepaket i över fem år och det har fungerat alldeles utmärkt.”