Kontakta oss
Kontakta oss

Kalmars strategi

 

Med fokus på lönsam tillväxt

Kalmar vill bli branschens ledande leverantör av automations- och containerhanteringslösningar. För att nå dit strävar vi efter att bli marknadsledande inom automation och utveckla våra programvarulösningar. Dessutom vill vi bibehålla vår världsledande ställning inom mobil utrustning, och vara bäst på reservdelar. Vi ser digitalisering, verksamhetsoptimering och människor som drivande faktorer för att uppnå dessa mål. En vinnande attityd och en tillitskultur bland Kalmars anställda gör att vi kan förverkliga vår strategi. 

Värderingar

Vi stimulerar utvecklingen. Vi är stolta över vårt långa innovativa arv, som gör oss till global föregångare och branschens referenspunkt. Vi fortsätter att föra vår verksamhet framåt genom att fokusera på kundernas slutgiltiga behov: det mest effektiva sättet att förflytta last.

 

Vi håller vad vi lovar.  Vi är en engagerad affärspartner och kollega som tar vårt ansvar och aldrig sviker.

 

Vi gör det tillsammans. Våra kunders framgång är vår framgång. Vi tror att man når bäst resultat genom att vara öppen och samarbeta med kunder, partner och kollegor.

 

Vi bryr oss verkligen. Vi bidrar till våra kunders långsiktiga framgångar under produkternas och lösningarnas hela livslängd. Vi förutser kundernas behov och stödjer deras verksamhet proaktivt, när och var vi behövs.

Fokus 

Vårt enda fokus när det gäller kunderna är att hjälpa dem öka sin produktivitet. Det är därför vi finns och det är det vi arbetar för.

 

Vision

Vår vision är att vara våra kunders förstahandsval. Vi har ett nära samarbete med våra kunder, även om de använder utrustning eller terminaloperativsystem från andra tillverkare.