Kontakta oss
Kontakta oss

Vår verksamhet

Att hjälpa våra kunder flytta last på ett optimalt effektivt sätt

Vi har utvecklat lasthanteringen och är föregångare inom terminalautomation och energieffektiv containerhantering. Vi fortsätter föra verksamheten framåt genom att fokusera på kundernas slutgiltiga behov: det mest effektiva sättet att förflytta last.

Produkter

Vi erbjuder branschens största sortiment av lasthanteringslösningar och service, för hamnar, terminaler, distributionscentraler och tung industri.

I vårt erbjudande ingår container- och lasthanteringsutrustning såsom STS (ship-to-shore) och RTG, grensle- och transport-grensletruckar, reachstackers, tomcontainerhanterare, terminaltraktorer och gaffeltruckar.

Läs mer om Kalmars utrustning

Automation

Vår förmåga att förse terminaloperatörer med integrering av olika processer, operativsystem och utrustning är helt unik. Kalmars automation täcker både utrustning och processer.

Automation av utrustning inkluderar automatiska staplingskranar, och automatiska grensle- och transport-grensletruckar. Kalmars automationslösningar baseras på Kalmar One, ett flexibelt och skalbart öppet automatiseringssystem för hamnar och terminaler.

Läs mer om Kalmars automation

Service

Vi bidrar till kundernas långsiktiga framgång genom utrustningens och verksamhetens hela livslängd. Kalmars enastående service kan skräddarsys efter kundernas specifika behov.

Vårt globala servicenätverk täcker över 120 länder och ger lokal support på all utrustning, oavsett varumärke eller typ. I vår service ingår underhåll, kranuppgradering, försäljning av begagnad utrustning, reservdelar och utbildning.

Läs mer om Kalmars service

Bromma är branschens mest erfarna tillverkare av spreader.

Gå till Brommas webbplats