Kontakta oss

Reachstackers för containerhantering

Styrka plus precision är lika med produktivitet

Med Kalmar reachstackers för containerhantering får du tillgång till överlägsen användbarhet, komfort och säkerhet, kombinerat med låga drifts- och underhållskostnader. Våra nya generation Gloria reachstacker är en tillförlitlig, slitstark lösning som erbjuder marknadens bästa ägandekostnad, förarkomfort och miljöprestanda.

Kalmar reachstackers är de mest produktiva  som finns


Kalmars reachstackers är resultatet av flera decenniers erfarenhet av containerhantering, kombinerat med omfattande tester i samråd med operatörer, underhållspersonal samt produktions- och terminalchefer över hela världen.


Enkelt uttryckt: med Kalmars reachstackers får du det bästa av allt – bästa möjliga mervärde, lägsta möjliga ägandekostnad, överlägsen tillförlitlighet och förarkomfort, samt enastående miljöprestanda.


 

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan, för nedladdning av dokumentet

Namn är obligatoriskt.
Namn är obligatoriskt.

Roland, Tyskland

För att utan avbrott kunna lasta och lossa systemtåg från Tyskland och Italien – upp till 400 containrar per dag – är Roland Umschlag beroende av ett stort antal Kalmar-maskiner.

Läs mer

Egon Evertz KG, Tyskland

Kalmar specialbyggde världens största reachstacker åt det tyska företaget Egon Evertz KG och deras unika behov för stålämneshantering.

Läs mer

Stockholms Hamnar

Stockholms Hamnar, en av Sveriges fem viktigaste containerterminaler, ville uppgradera sin maskinpark och få en bättre arbetsmiljö för förarna, samt minska bränsleförbrukningen. De fick allt – och mer därtill.

Läs mer

BMW logistikcenter, Tyskland

Att leverera viktiga bildelar till sina respektive destinationer i enlighet med schemat kräver noggrann timing och perfekt koordination. BMW:s logistikcenter förlitar sig på att Kalmars reachstackers och terminaltraktorer ska se till att allt går som smort.

Läs mer