This website makes use of cookies to enhance browsing experience and provide additional functionality. Läs mer
Kontakta oss
Kontakta oss

Kalmars mobila utrustning och service håller ECT på fötterna

Kalmars mobila utrustning garanterar produktiviteten vid ECT:s inlandsterminaler 

Europe Container Terminals (ECT) använder 13 Kalmar reachstackers och fyra tomcontainerhanterare vid sina inlandsterminaler, och samtliga med ett femårigt serviceavtal. Utrustningen har hög lyftkapacitet och en överlägsen miljöprestanda.

Utmaningen

ECT är Europaledande inom lasthantering och kräver lösningar i enlighet med de senaste utsläppsnormerna, utan att kompromissa med prestanda och bränsleeffektivitet. ECT har länge varit kund till Kalmar och då man var medvetna om våra lösningars överlägsna miljöaspekter och produktivitet beslöt man uppgradera sin maskinpark vid inlandsterminalerna med det senaste från Kalmar.

Lösningen

ECT:s maskinparkuppgradering bestod i inköp av 13 Kalmar reachstackers – modellerna DRF450-60S5 och DCF100-45E7 – och fyra Kalmar DCF90-45E6 tomcontainerhanterare.

Resultatet

ECT:s reachstackers har Volvo-motor med näst intill inga utsläpp alls av NOx och skadliga partiklar, utan att för den skull kompromissa med kapaciteten eller produktiviteten. Den tunga modellen DRF 450-60S5 som valdes av ECT kan skryta med en lyftkapacitet på 45 000 kg, samt smidig automatväxling och smarta operatörskontroller.